• Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση
  • Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση
  • Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση

Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Yuzhou
Πιστοποίηση: ISO14001 ISO9001

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Τιμή: $13,800.00/Sets >=1 Sets
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ ή σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολο/σύνολα το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος: Εξοπλισμός κενής ξήρανσης Εφαρμογή: Επεξεργασία ιατρικής, χημικές ουσίες που επεξεργάζεται, πλαστικά που επεξεργάζονται, επεξεργασία τρο
Τάση: προσαρμόστε Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, καμία υπηρεσία μεταπωλήσεων, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, ελεύθερ
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Καταστήματα οικοδομικού υλικού, εγκαταστάσεις κατασκευής, τρόφιμα & εργοστάσιο ποτών, αγροκτήματα, ε Όνομα: Κωνικός κενός στεγνωτήρας σειράς SZG στη χημική βιομηχανία
Πηγή θέρμανσης: Πετρέλαιο διεξαγωγής θερμότητας ζεστού νερού ατμού Λειτουργία: Ξήρανση και μίξη
Υψηλό φως:

Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou

,

Κωνικός κενός στεγνωτήρας SZG

,

κωνική ξηρότερη μηχανή για τη βιομηχανική χρήση

Περιγραφή προϊόντων

Κωνικός κενός στεγνωτήρας σειράς SZG στην αποξηραντική μηχανή κενού χημικής βιομηχανίας

Περιγραφή
Κενός στεγνωτήρας κώνων SZG ο διπλός είναι ένας ξεραίνοντας εξοπλισμός νέου τύπου που συνδυάζει τις παρόμοιες τεχνολογίες προϊόντων και στο σπίτι και στο εξωτερικό. Αυτός ο περιστροφικός κενός στεγνωτήρας κατέχει τους δύο σταδίων ελαστικούς τρόπους σύνδεσης ζωνών και αλυσίδων. Με το χαμηλό κέντρο βαρύτητας, αυτή η αποξηραντική μηχανή μπορεί να λειτουργήσει ομαλά. Θερμαίνοντας το μέσο και κενό σύστημα υιοθετήστε την αξιόπιστη μηχανική σφραγίδα ή η περιστρεφόμενη ένωση, ώστε να αποφευχθούν οι ατέλειες όπως η κανονική σφραγίδα συσκευασίας είναι εύκολο να διαρρεστεί. Με βάση τα στοιχεία αυτά, τροποποιούμε αυτόν τον διπλό κενό στεγνωτήρα κώνων. Όχι μόνο ενσωματώνει την εξανθρωπισμένη έννοια σχεδίου αλλά και ανταποκρίνεται στα πρότυπα της κκπ.
Εφαρμογή
Περιστροφικός κενός στεγνωτήρας κώνων SZG ο διπλός ισχύει για την ξήρανση και τη μίξη των κωνιωδών και κοκκωδών υλικών στο φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, τη χημική ουσία, τη χρωστική ουσία και άλλες βιομηχανίες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα ακόλουθα υλικά:
1. Thermosensitive υλικά που δεν μπορούν να αντισταθούν υψηλής θερμοκρασίας
2. Εύκολα οξειδωμένα και επικίνδυνα υλικά
3. Υλικά ο των οποίων διαλύτης πρέπει να ανακτηθεί και υλικά του δηλητηριώδους αερίου
4. Τα υλικά απαίτησαν το χαμηλό υπόλοιπο πτητικό περιεχόμενο
5. Υλικά με τις απαιτήσεις στη μορφή κρυστάλλου

Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 0
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 2
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 4
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 6
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
1. Αυτός ο περιστροφικός κενός στεγνωτήρας έχει προωθήσει το σχέδιο, απλή εσωτερική δομή, κατάλληλος να καθαρίσει και εύκολος να χειριστεί.
2. Οι σωλήνες της θέρμανσης του μέσου και κενού συστήματος χτίζονται στο ράφι προκειμένου να αποτραπούν η τεχνητή ζημία και δύσκολος καθαρός.
3. Το εξωτερικό σφραγίζοντας πιάτο τοίχων και ραφιών υιοθετεί την επεξεργασία στίλβωσης, και το εσωτερικό εμπορευματοκιβώτιο υιοθετεί την επεξεργασία στίλβωσης καθρεφτών.
4. Τα υλικά στο διπλό κενό στεγνωτήρα κώνων μπορούν να περιστραφούν λόγω της επανάστασης της μηχανής, η οποία μπορεί να ελαχιστοποιήσει την υλική περιεκτικότητα σε νερό (≤0.5%).
5. Τα υλικά δεν θα κολλήσουν στον τοίχο του εμπορευματοκιβωτίου. Με το μεγάλες ποσοστό και την ενέργεια ξήρανσης - η αποταμίευση, αυτός ο περιστροφικός κενός στεγνωτήρας μπορεί ομοιόμορφα και αρκετά να ξεράνει τα υλικά.
6. Η δεξαμενή συμπυκνωτών και ανακύκλωσης είναι εξοπλισμένη για την ανάκτηση του οργανικού διαλύτη.
7. Ο διπλός κενός στεγνωτήρας κώνων μας έχει τρεις τύπους πηγών θερμότητας, συμπεριλαμβανομένου του ατμού, του ζεστού νερού και του ελαίου διεξαγωγής.

 

Η επιχείρησή μας
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 8
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 10

Η ξεραίνοντας επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής Yutong Jiangsu είναι υψηλός-νέα επιχείρηση τεχνολογίας στην Κίνα. Με πάνω από 16 έτη εμπειρίας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ευρεία ποικιλία των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της αποξηραντικής μηχανής, της αλέθοντας μηχανής, granulator, της μηχανής μίξης, και περισσότεροι. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως τη συμπαγή δομή, τη μεγάλη αποδοτικότητα, και τη μικρή κατανάλωση ενέργειας έχουν οδηγήσει στα προϊόντα μας όλο και περισσότερο που χρησιμοποιούνται στα φαρμακευτικά, χημικά, τρόφιμα, την ελαφριά βιομηχανία, τις χρωστικές ουσίες, τα ορυκτά προϊόντα, την ηλεκτρονική, την κεραμική, τα πλαστικά, τα αγροτικά προϊόντα, τα φυτοφάρμακα, την τροφή, τα λιπάσματα, και άλλες βιομηχανίες.

Σε Yutong, οι συνεταιριστικές σχέσεις μας με πολλά ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια επιτρέπουν σε μας για να βελτιώσουν συνεχώς την απόδοση προϊόντων και να αναπτύξουν τις νέους αποξηραντικές μηχανές, τους αναμίκτες και τις μηχανές τροφών. Ως αποτέλεσμα της εστίασής μας στην καινοτομία, έχουμε λάβει πολλά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Από την ίδρυσή μας, σε Yutong είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητά μας οι απαιτήσεις διατηρούνται, εφαρμόζουμε το ISO9001: το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008, αγοράζει τις πρώτες ύλες μας από τους αξιόπιστους προμηθευτές, συνεχίζει να εισάγει τον προηγμένο εξοπλισμό, και απασχολεί το πολύ καλά καταρτισμένο προσωπικό. Η ποιότητα του εξοπλισμού μας ελέγχεται επανειλημμένα κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της παραγωγής. Επιπλέον, όλες οι μηχανές πρέπει να υποβληθούν σε μια δοκιμαστική πορεία στο εργαστήριο, και μόνο εκείνα τα κατάλληλα προϊόντα επιτρέπονται για να αφήσουν το εργοστάσιό μας. Λόγω της συνεπούς ποιότητάς τους, οι αποξηραντικές μηχανές Yutong, οι μηχανές μίξης και οι αλέθοντας μηχανές έχουν απονεμηθεί πολλές τιμές, συμπεριλαμβανομένης της σύστασης για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα από IQAC και τα συνιστώμενα προϊόντα για το διεθνές εμπόριο από την οικονομική Επιτροπή εμπορικής συνεργασίας του U. Νότια Ασία.

Σε Yutong, πολλά μέτρα μείωσης κόστους εφαρμόζονται επίσης για να μειώσουν τις δαπάνες παραγωγής μας. Παραδείγματος χάριν, έχουμε καθιερώσει ένα τοπικό δίκτυο πληροφοριών και έχουμε πραγματοποιήσει ένα αποδοτικό σύστημα διαχείρισης πληροφοριών (από την άποψη της αποθήκευσης, του προγραμματισμού παραγωγής, και της διαταγής που ακολουθεί), μειώνοντας κατά συνέπεια τις λειτουργικές δαπάνες μας. Επιπλέον, έχουμε τις από μακρού υφιστάμενες σχέσεις με τους τοπικούς προμηθευτές πρώτης ύλης, έτσι είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε υψηλό μας - ποιοτικές πρώτες ύλες με μειωμένο κόστος. Επιπλέον, η θέση μας στην πόλη Changzhou, επαρχία Jiangsu παρέχει σε μας την εύκολη πρόσβαση στην κατάλληλη μεταφορά, επιτρέποντας σε μας για να μεταφέρει τα προϊόντα μας οικονομικά. Κατά συνέπεια, μπορούμε να παρέχουμε το στεγνωτήρα ποιοτικού ψεκασμού, το διπλό μπλέντερ κώνων και την τραχιά αλέθοντας μηχανή μας σε προσιτές τιμές.

Εκτός από υψηλό - ποιότητα και εύλογα διατιμημένα προϊόντα, σε Yutong παρέχουμε στους πελάτες τη διακριτική υπηρεσία. Τα προϊόντα μας έρχονται με μια ενός έτους εξουσιοδότηση, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορούμε να παρέχουμε την κατάρτιση προσωπικού, την επιτόπια εγκατάσταση, και τις διορθώνοντας υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος. Παρέχουμε επίσης τη φθορά των μερών σε τιμές κόστους μας. Ως εκ τούτου, η αποξηραντική μηχανή μας, μηχανή μίξης, και κοσκίνισμα της μηχανής είναι πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ, Καναδάς, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, γερμανικά, Κύπρος, Τουρκία, Κορέα, Ιαπωνία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Αργεντινή, Χιλή, Βραζιλία και ούτω καθεξής.

Έκθεση
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 12
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 14
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 16
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 18
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 20
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 22
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 24
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 26
Πιστοποιήσεις
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 28
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 30
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 32
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 34
Η υπηρεσία μας

Υπηρεσία
Επαγγελματικός
Ο νόμος ως καλός σύμβουλος και ο βοηθός των πελατών για να τους επιτρέψουν παίρνουν τις πλούσιες και γενναιόδωρες επιστροφές στις επενδύσεις τους.
1. Εισάγετε το προϊόν στον πελάτη λεπτομερώς, απαντήστε στο ερώτημα που προβάλλεται από τον πελάτη προσεκτικά
2. Κάνετε τα σχέδια για την επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις των χρηστών στους διαφορετικούς τομείς
Υπηρεσία πώλησης
1. Εξασφαλίστε προϊόν με υψηλό - ποιότητα και προ-ανάθεση πριν από την παράδοση
2. Παράδοση εγκαίρως
3. Παρέχετε το πλήρες σύνολο εγγράφων ως απαιτήσεις του πελάτη.
Υπηρεσία μεταπώλησης
Παρέχετε τις διακριτικές υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσετε τις ανησυχίες των πελατών.
1. Βοηθήστε τους πελάτες για να προετοιμαστείτε για το πρώτο σχέδιο κατασκευής
2. Εγκαταστήστε και διορθώστε τον εξοπλισμό
3. Εκπαιδεύστε τους χειριστές πρώτος-γραμμών
4. Εξετάστε τον εξοπλισμό 5.Take πρωτοβουλία να εξαλειφτούν τα προβλήματα γρήγορα
6. Παρέχετε τη τεχνική υποστήριξη
7. Καθιερώστε τη μακροπρόθεσμη και φιλική σχέση.
Υποχρέωση υπηρεσιών
1. Παρέχετε την ενός έτους εξουσιοδότηση πελατών για να σιγουρευτείτε την εργασία μηχανών καλά
2. Κρατάμε πάντα ορισμένο επίπεδο καταλόγων ανταλλακτικών, το οποίο σημαίνει ότι οι αντικαταστάσεις μπορούν να σας σταλούν σε έγκαιρων
3. Στείλετε σε κάθε πελάτη μια προνομιακή αναφορά.

Συσκευασία & παράδοση
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 36
Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση 38
1. Η συσκευασία από την ταινία συσκευάζει έπειτα από την περίπτωση κοντραπλακέ.

2. Στο εμπορευματοκιβώτιο

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Κωνικός κενός στεγνωτήρας Yuzhou, ξηρότερη μηχανή SZG για τη βιομηχανική χρήση θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.