Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού LPG αμινοξέος στη βιομηχανία τροφίμων ISO9001

Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού LPG αμινοξέος στη βιομηχανία τροφίμων ISO9001

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Yuzhou
Πιστοποίηση: ISO9001 ISO14001
Αριθμό μοντέλου: σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Τιμή: $15,000.00/Sets >=1 Sets
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξωτερικός: κοντραπλακέ case<br>inner: συσκευασία ταινιών
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολο/σύνολα το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος: Εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού Τάση: Σύμφωνα με την απαίτηση πελατών
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό Βάρος: σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση
Όνομα: LPG αποξηραντική μηχανή ψεκασμού υψηλής ταχύτητας φυγοκεντρική Πηγή θέρμανσης: Ατμός ή ηλεκτρική ενέργεια ή σύμφωνα με την απαίτηση πελατών
Υλικό: Ανοξείδωτο Ικανότητα: Σύμφωνα με την απαίτηση πελατών
Εφαρμογή: η λύση, γαλάκτωμα, υγρό αναστολής, άντλησε τα κολλημένα κράτη Λιμένας: Οποιοσδήποτε λιμένας στην Κίνα
Υψηλό φως:

Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού LPG

,

Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού αμινοξέος

,

ISO9001 ξήρανση ψεκασμού στη βιομηχανία τροφίμων

Περιγραφή προϊόντων

Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού για το αμινοξύ στη βιομηχανία τροφίμων στην Κίνα

 

Έναντι του συνηθισμένου μεγάλου ψεκάζοντας στεγνωτήρα LPG, έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
(1) το υιοθετημένο φίλτρο αέρα τρεις-βαθμού, ο αέρας κολπίσκων είναι βαθμός εκατό χιλιάδων.
(2) η υιοθετημένη δροσίζοντας συσκευή τοίχων, η θερμοκρασία του εσωτερικού τοίχου θα είναι σε περισσότερο από 80 " το Γ. Ακόμα κι αν η πρώτη ύλη είναι
μένοντα στον τοίχο, δεν θα καεί.
(3) ολόκληρος όγκος του is3.5times τυποποιημένου μεγάλου ψεκάζοντας στεγνωτήρα LPG,
(4) η υιοθετημένη γρήγορη συσκευή πλύσης, αυτό είναι μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της παραγωγής για τις ποικιλίες εάν προϊόντα.
(5) υιοθετημένο υγρός-ξεσκόνισμα, δεν υπάρχει καμία σκόνη σκονών έξω. Είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κκπ.
(6) η υιοθετημένη σκουπίζοντας συσκευή αέρα, η καθαρή επίδραση ικανοποιεί.
(7) εξοπλισμένος με δύο σύνολα ψεκαστήρα και υιοθετημένου ελέγχου εφευρετών συχνότητας.
(8) υιοθετημένος έλεγχος και επίδειξη PLC, και προσαρμοσμένος έλεγχος συχνότητας,
(9) εξοπλισμένος με τη συσκευή πλύσης κατόπιν αιτήσεως,
(10) υιοθέτησε τη μεταφορά σφραγίδων αεροπορικώς ξηρός κατόπιν αιτήσεως.Καθιερωμένη το 2000, Co. εφαρμοσμένης μηχανικής Jiangsu Yutong η ξεραίνοντας, ΕΠΕ είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας και διάσημη επιχείρηση ειδικευμένες στην ξήρανση, τη μίξη, να κοκκοποιήσει, την εξάτμιση, τη συγκέντρωση και το χωρισμό του εξοπλισμού. Η επιχείρησή μας έχει περάσει την επικύρωση του διεθνούς ποιοτικού συστήματος ISO9001. Επιπλέον, το προϊόν μας έχει αποκτήσει «υψηλό - πιστοποιητικό ποιοτικής σύστασης» που εκδίδεται από την αμερικανική διεθνή επιτροπή ποιοτικής επικύρωσης και «πιστοποιητικό προϊόντων Ανατολικών Κινών το άριστο τεχνικό» που εκδίδονται από Jiangsu Science και την ένωση τεχνολογίας. Η επιχείρησή μας βρίσκεται σε μια διάσημη πόλη αποκαλούμενη πόλη jiaoxi, καταλαμβάνοντας πέρα από το μετρητή τομέων with16000square στρεμμάτων 50chinese την περιοχή οικοδόμησης. Μεταξύ 150staffs μας, 50people είναι επάνω από το κατώτερο κολλέγιο και 20 άνθρωποι είναι με το μέσο και τον πρεσβύτερο του επαγγελματικού τίτλου εφαρμοσμένης μηχανικής που μπορούν να παρέχουν στον πελάτη τις τεχνικές υπηρεσίες οποτεδήποτε. Η επιχείρησή μας ιδρύει επίσης τεχνολογίας αποκαλούμενο το ομάδα Jiangsu φυτών ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού εκχυλισμάτων ξεραίνοντας technology& από τους λαμβάνοντες μεταπτυχιακή εκπαίδευση διεθνείς σπουδαστές που επισκέπτονται τον καθηγητή ειδικευμένο στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων και την πραγματοποίηση της εθνικής αποστολής για τη βιομηχανική καινοτομία τεχνολογίας και η σημαντική βελτίωση κ.λπ. προγράμματος από την ισχυρή τεχνική δυνατότητά μας αυτό εξασφαλίζει τουλάχιστον 3 νέα προϊόντα ετησίως yutong η επιχείρηση εργάζεται στην έρευνα και την ανάπτυξη με να κοκκοποιήσει μίξης ξήρανσης τη συγκεντρωμένος κλειστή άζωτο κυκλοφορία λείανσης και το διαλύτη που ανακτεί, που σώζει την ενέργεια και που μειώνει την κατανάλωση πρόγραμμα υψηλής αποδοτικότητας και περιβάλλοντος νέα υλική και νέα ενέργεια ευφυής έλεγχος μια μηχανή με το πολλών χρήσεων κ.λπ. τα προϊόντα που μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην αγροχημική νέα υλική και νέα ενεργειακή πετροχημική ιατρική προγράμματος περιβάλλοντος χημικής βιομηχανίας βιομηχανίας βιομηχανίας τροφίμων βιομηχανίας φαρμάκων η βιομηχανία ορυχείων και ούτω καθεξής, εκεί είναι εκατό από το διαφορετικό τύπο και το μεταβλητό εξοπλισμό με περισσότερο από 600sets των διαφορετικών μηχανών, η επιχείρησή μας είναι κύρια μιας επαγγελματικής ομάδας ειδικευμένης στην παραγωγή και εγκατάσταση που διορθώνει καθιερώνουμε ότι ένα υγιές σύστημα μετά από-υπηρεσιών για να εξασφαλίσει κάθε μηχανή yutong μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σωστά, έγκαιρος, επιτυχώς.

Στη διαχείριση, φέρνουμε επίσης στη διοίκηση προσωπική με διοικητικές έννοια προόδων προσφέρουμε τις περιεκτικές καταρτίσεις σε όλο το επίπεδο διαχείρισης προσωπικό η επιχείρησή μας βελτιώνουμε βαθμιαία το σύστημα διαχείρισης, ενισχύουμε την εξαγωγή της επιχείρησης τα προϊόντα μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Αυστραλία Κύπρος, Ρωσία, Ιαπωνία, Τουρκία, Ιράν, Ουζμπεκιστάν, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Σουδάν, Μαλαισία, Τυνησία και άλλες χώρες και περιοχές, που επεκτείνουν τη φήμη μας και που αυξάνουν τη δύναμη και την κλίμακα επιχείρησης, βάζοντας επίσης τη θέση στο σύνολο σε ολόκληρη την ξεραίνοντας βιομηχανία.

Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού LPG αμινοξέος στη βιομηχανία τροφίμων ISO9001 3

Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού LPG αμινοξέος στη βιομηχανία τροφίμων ISO9001 5

YUTONG καθορίζει έναν cOem (αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού) ως οντότητα ή την οργάνωση που ενσωματώνουν ένα προσαρμοσμένο ή ενσωματωμένο προϊόν YUTONG στη μοναδική λύση του για την πώληση στους πελάτες του. Η απόδειξη αυτής της έννοιας είναι ότι το προϊόν YUTONG πρέπει να μεταποιηθεί σημαντικά. Ο cOem η σταθερή πλευρά χρησιμοποιεί το λογότυπο επιχείρησής του και το εμπορικό σήμα στη λύση και τις Αγορές Τεχνολογίας Πληροφοριών του, πωλεί και παροχή τεχνική και υποστήριξη εξουσιοδότησης άμεσα στους πελάτες του.

Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού LPG αμινοξέος στη βιομηχανία τροφίμων ISO9001 7

Q1. Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;

Α: Γενικά, συσκευάζουμε τα αγαθά μας στους όγκους ή το ξύλινο κιβώτιο, κατάλληλους για το μεταφορικό κιβώτιο.

Q2. Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας; Α: T/T 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων και των συσκευασιών προτού να πληρώσετε την ισορροπία.

Q3. Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;

Α: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF.

Q4. Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής σας;

Α: Γενικά, θα διαρκέσει 10 έως 15 ημέρες μετά από να λάβει την προκαταβολή σας. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα στοιχεία και την ποσότητα διαταγής σας.  Q5. Μπορείτε να παραγάγετε σύμφωνα με τα δείγματα;

Α: Ναι, μπορούμε να παραγάγουμε από τα δείγματα ή τα τεχνικά σχέδιά σας.

Q6. Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;

Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε τα έτοιμα μέρη στο απόθεμα.

Q7. Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;

Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση.

Q8: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας τη μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;

Α1: Κρατάμε την άριστη ποιότητα, τη στοχαστική υπηρεσία μεταπωλήσεων και την ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσουμε όφελος των πελατών μας A2: Σεβόμαστε κάθε πελάτη ως φίλο μας και κάνουμε ειλικρινά επιχειρήσεις και κάνουμε τους φίλους με τους, οπουδήποτε και να προέρχονται από.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Αποξηραντική μηχανή ψεκασμού LPG αμινοξέος στη βιομηχανία τροφίμων ISO9001 θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.