Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong

Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: yuzhou
Πιστοποίηση: ISO14001 ISO9001

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Τιμή: $13,800.00/Sets 1-9 Sets
Συσκευασία λεπτομέρειες: η περίπτωση, ξύλινη περίπτωση, ή την κάνετε ως απαίτηση του u
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολο/σύνολα ανά Επαγγελματικός πειραματικός στεγνωτήρας ψεκασμού εργαστηρίων έτους
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος: Εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού Εφαρμογή: Επεξεργασία ιατρικής, επεξεργασία τροφίμων, φαρμακευτικό είδος χημικών ουσιών τροφίμων
Τάση: 220-380V Βάρος (κλ): 500
Τμήματα πυρήνων: Εργαλείο, μηχανή, κιβώτιο ταχυτήτων Υλικό: SUS304
Ικανότητα: σύμφωνα με το πραγματικό sitation Εγκατάσταση: Κάτω από την καθοδήγηση του τεχνικού
Υψηλό φως:

Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών CE

,

Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών Yutong

,

Φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός του ISO

Περιγραφή προϊόντων

CE ISO επαγγελματικός Yutong κινεζικός παραδοσιακός στεγνωτήρας ψεκασμού χορταριών φαρμακευτικός

 

Περιγραφή του στεγνωτήρα ψεκασμού
Η μηχανή υιοθετεί την πλήρη στενή δομή με την αρχική μέση και το υψηλό φίλτρο αέρα επίδρασης για να εγκαταστήσει την απαίτηση βαθμού εκατό χιλιάδων, το σώμα πύργων είναι παρέχει το σακάκι δροσίζοντας αέρα για να κάνει τη θερμοκρασία τοίχων που λιγότερος βαθμός than80, όταν οι υλικές στάσεις στον τοίχο δεν θα προθερμανθούν και θα μαλακωθούν, αυξάνει το ποσοστό powdercollection (95%) και δεν θα εμφανιστεί αναμιγνύοντας και να κολλήσει φαινόμενο τοίχων.


προδιαγραφή
 
Zpg-25
Zpg-50
Zpg-80
Zpg-100
Zpg-150
Zpg-200
Zpg-300
ικανότητα εξάτμισης (kg/h)
 
25
50
80
100
150
200
300
ποσό διαδικασίας υλικού υγρού (kg/h)
 
25-34
50-68
80-108
100-135
150-203
200-270
300-406
παραγωγή τελειωμένος pcoduct (kg/h)
 
4.8-7.2
9.2-14
14.8-22.4
18.4-28
24-42
36.8-56.4
55-85
στερεό περιεχόμενο του υλικού υγρού (%)
 
 
 
 
18-30
 
 
 
περιεκτικότητα σε υγρασία του ολοκληρωμένου προϊόντος (%)
 
 
 
 
3-5
 
 
 
ηλεκτρική δύναμη (KW)
 
63
 
132
153
204
246
330
πηγή θερμότητας
 
 
 
Ηλεκτρική ενέργεια pius ατμού
 
 
 
 
Συλλογή της μεθόδου προϊόντος και αποδοτικότητάς του
 
Ο βαθμός ένα ή δύο ή τριφασικό remover σκόνης κυκλώνων υγρό είναι μεγαλύτερο ή ίσο 95%
 
 
 
 
 
 
μετρητές και όργανα αυτόματου ελέγχου
 
δείκτης όχι της θερμοκρασίας αέρα και αέρα εξάτμισης
 
 
 
 
 
 
θερμοκρασία του κολπίσκου αέρα (℃)
 
160-220
 
 
 
 
 
 
θερμοκρασία της οπής αερισμού (℃)
 
80-100
 
 
 
 
 
 
 
Λ
7000
8000
9800
11000
12200
14100
15000
overal διαστάσεις (χιλ.)
W
4000
5000
5700
6200
7000
7800
9000
 
Χ
6200
6900
8000
8900
10750
11900
13000

Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 1 

 
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 2
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα 1)Το σώμα πύργων είναι εξοπλισμένο με το δροσερό σακάκι αέρα για να μειώσει την εσωτερική θερμοκρασία πύργων και να αποβάλει και να μαλακώσει το φαινόμενο. 2)Ο ψεκαστήρας πάνω από τον πύργο είναι εξοπλισμένος με την ψύξη της συσκευής για να μειώσει τη θερμοκρασία ψεκαστήρων, αποβάλλει sameeffectively την υλική επιστροφή στην κορυφή στο ρεύμα στροβίλου και αποφεύγει προθερμαίνει να μετατρέψει σε κωκ το φαινόμενο. 3)Το σώμα και η σωλήνωση πύργων είναι εξοπλισμένα με τη χειρωνακτική γρήγορος-ανοικτή καθαρίζοντας τρύπα και την τρύπα αποξηράνσεων. Η αυτόματη matic καθαρίζοντας συσκευή CIP μπορεί επίσης εξοπλισμένος εάν είναι απαραίτητο. 4)Μια σταθερή δεξαμενή σίτισης θερμοκρασίας αυτόματου ελέγχου μπορεί να εξοπλιστεί. 5)Τα χειρωνακτικά εργαλεία υψηλής πλύσης μπορούν να προσφερθούν όπως τα εξαρτήματα μαζί με τον ψεκασμό dryer.6) όλα τα μέρη επαφών προϊόντων γίνονται με το ανοξείδωτο, (ή ολόκληρα μέρος με το ανοξείδωτο)) το προϊόν 7 συλλέγει τον τρόπο υιοθετεί δύο κυκλώνες βαθμού και ξεσκονόπανο ταινιών νερού. 8) Η θερμοκρασία κολπίσκων αέρα είναι αυτόματη και συνεχής έλεγχος που ενδασφαλίζεται με feeding.9) που μια σκουπίζοντας συσκευή αέρα μπορεί να είναι προαιρετική για μερικά προϊόντα.
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 4
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 6
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 9
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 11
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 13
 
Η ξεραίνοντας Co. εφαρμοσμένης μηχανικής Yutong Jiangsu, ΕΠΕ είναι διάσημες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε μια διάσημη πόλη ofsouth του ΠΟΤΑΜΟΎ YANGTSE, JiaoxiTown, είναι καθιερώνει το 2000 με περισσότερο από τους εργαζομένους 16000 21 έτους experience150 έτος τετραγωνικών μέτρων .this που αυξάνουμε τη νέα κλίμακα εργοστασίων.
Το Yutong ειδικεύεται στην ξήρανση, τη μίξη, να κοκκοποιήσει, την εξάτμιση, τη συγκέντρωση και το χωρισμό του εξοπλισμού. Έχουμε αναμφισβήτητο μηχανικό και περισσότερα από 100 σύνολα μηχανών. Κάθε χρόνο μπορούμε να παραγάγουμε τη μηχανή συνόλων about600 και μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε περισσότερους από 30 τύπους που πωλούν σε όλη τη χώρα. Επιστήμη Weemphasize και καινοτομία τεχνολογίας, νωρίς ή αργά συνεργαζόμαστε με πολλά διάσημα κολλέγια. Η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα ότι έχουμε τις συσσωρευμένες τεχνικές γνώσεις μεγάλου ποσού fundand.
Η επιχείρησή μας έχει περάσει την επικύρωση του διεθνούς ποιοτικού συστήματος lSO9001. Επιπλέον, ourproduct έχει αποκτήσει «υψηλό επιχείρηση επιστήμης byJiangsu - το πιστοποιητικό ποιοτικής σύστασης» που εκδίδεται από την αμερικανική διεθνή επιτροπή ποιοτικής επικύρωσης και Ανατολικών Κινών άριστων τεχνικών «πιστοποιητικών προϊόντων «την και τεχνολογίας Association.Our υπογραμμίζει την απεικόνιση και createbrand, έτσι έχουμε αξιολογηθεί και όπως επιχείρηση «Αντιαεροπορικού Πυροβολικού» από Jiangsu που η διεθνής επιχείρηση και ο «σεβασμός τίτλου σπουδών επιχείρηση συμβάλλονται και κρατούν της πίστης» από inaustry ana conmerte.
Έχουμε εφαρμόσει ένα ακριβές και πλήρες ποιοτικό σύστημα, το οποίο εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν καλύπτει την ποιοτική απαίτηση των πελατών. Επιπλέον, το όλο προϊόν μας πρίν στέλνει πρέπει να κάνει τη δοκιμή.
Πρόσφατα εξάγουμε τη μηχανή στη Γερμανία ΗΠΑ, UK Κύπρος, Ρωσία Uzbikistan Πολωνία, Αυστραλία, Σερβία, Ουκρανία, Μεξικό, Αργεντινή, Περού, Βραζιλία, Παραγουάη, Μαλαισία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, σουλτάνος του Ομάν, Κένυα, Μπανγκλαντές…
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 15
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 17
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 19
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 21
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 23
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 25
Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong 27
Q: Προθεσμία παράδοσης: Α: Περίπου 20-60 ημέρες, παράδοση perious θα ποικίλουν από τους διαφορετικούς τύπους μηχανημάτων,
Q: Πληρωμή των όρων: Α: Αποδεκτή πληρωμή των όρων: T/T, L/C, μετρητά μετά από να υπογράψει τη σύμβαση, firstdeposit 30% του συνόλου ως προκαταβολή πληρωμής, και υπόλοιπο 70% μετά από το cFat αλλά πριν από την αποστολή
Q: Ποιοτική εξουσιοδότηση: Α: Εγγυώμαστε ότι όλες οι μηχανές είναι ολοκαίνουργιες, και σχεδιάζουμε και κατασκευή σύμφωνα με την έγκριση από το χρήστη Εγγυώμαστε κάθε σύνολο μηχανής μας αφότου είναι η αποστολή έχει την εγγυητική περίοδο 15 μήνες, κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης θα παράσχουμε τον τεχνικό debuggingonsite, ή τα ελεύθερα ανταλλακτικά που προκαλούνται από τη δυσλειτουργία των μηχανών. Εγγυώμαστε ότι απαντάμε bewilderment του χρήστη μέσα σε 24 ώρες μετά από λαμβάνει την ανακοίνωση.
Q: Συσκευασία των εμπορευμάτων: Α: Πρώτο πακέτο με το περικάλυμμα μεμβρανών plastice στην επιφάνεια των μηχανών, εξωτερική χρησιμοποιούμε την περίπτωση κοντραπλακέ, finall φορτίο στο εμπορευματοκιβώτιο.
Q: Τι είναι υπηρεσία όταν τοποθετούμε μια διαταγή με σας; Α: Πρώτα σας προσκαλούμε για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας, και διαπραγματευόμαστε το πρότυπο tecnnology andchoose και τον τύπο μηχανών για τους χρήστες, και δίνουμε τις εφικτές συμβουλές eachmaterial. Αφετέρου ευχαριστούμε για σας εάν επισκέπτεστε το εργοστάσιό μας για να κάνετε το cFat πριν από την αποστολή, να μας δώσουμε τις συμβουλές σας και τροποποιούμε τη μηχανή εάν όχι συναντάμε την ικανοποίηση του χρήστη. Στο τέλος, θα αποστείλουμε τουλάχιστον 1 έμπειρο και αρμόδιο τεχνικό Τόγκο στο εξωτερικό για την ανάθεση οδηγών και θα εκπαιδεύσουμε τους χειριστές. Εάν καμία ανάγκη που, παρέχουμε τις τηλεοπτικές οδηγίες.
Q: Ποιες πληροφορίες επιθυμείτε ότι έπειτα θα μπορούσατε να επιλέξετε το πρότυπο στη συνέχεια; Α: Πρέπει να ξέρουμε τις πληροφορίες όπως κατωτέρω: Ποιο είναι το υλικό όνομά σας; Ποιο είναι το αρχικό ποσοστό υγρασίας πρίν ξεραίνει; Ποιο είναι το υπόλοιπο ποσοστό υγρασίας μετά από να ξεράνει; Τι είναι η θερμοκρασία θέρμανσης το υλικό σας μπορεί να αναλάβει κατά τη διάρκεια των dryingprocess; Ποιο είναι η πηγή θέρμανσης, ο ατμός, η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο ή άλλοι; Διαρκεί αλλά σημαντικός, τι είναι ικανότητα πόσα kgs/h πρίν ξεραίνει ή;

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Δονητικός στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών χορταριών, φαρμακευτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός CE ISO Yutong θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.